sâmbătă, 22 noiembrie 2008

zodiile si imbracamintea


Berbec – ca sa va puneti in evidenta calitatile, trebuie sa va imbracati intotdeauna elegant, in culorii vii.
Taur – sunt intotdeauna luxoase, prefera culorile pastelate. In niciun caz, ele nu vor aborda o tinuta sexy.
Gemeni – pline de fantezie, combina mai multe piese care, la prima vedere, nu se potrivesc. Femeile din aceasta zodie vor fi intotdeauna elegante daca se imbraca in matasuri.
Rac – nu se omoara dupa haine elegante. Prefera jeansi vechi, pulovere de lana, bijuterii de argint, acestea le dau un farmec aparte.
Leu – culorile preferate sunt verde, roz, albastru. Iubesc aurul, sunt intotdeauna gata sa cheltuie o avere pe haine.
Fecioara – foarte critice, femeile din aceasta zdie iubesc stilul clasic. Nu vor iesi niciodata din casa imbracate indecent. Culorile preferate sunt albastru, rosu si negru.
Balanta – romantice, stilul lor este cu totul aparte. Nu foarte luxoase, balantele vor castiga daca se vor imbraca in negru, alb si albastru.
Scorpion – sensibile dar si dure, femeile din aceasta zodie se imbraca comod, sportiv. Sunt primele care ies dintr-un magazin luxos, prefera sa nu cheltuie prea mult pe haine.
Sagetator – se imbraca doar pentru ca trebuie. Nu le intereseaza deloc capitolul vestimentatie, ci doar bijuteriile si parfumurile.
Capricon – adora stilul country si culorile tari (verde inchis, rosu-aprins). Daca nu cheltuiesc in fiecare luna o multime de bani pe haine, se simt bolnave.
Varsator – se imbraca in mini, poarta decolteuri adanci, pantaloni mulati. Foarte atragatoare, varsatoarele vor cuceri intotdeauna barbatul pe care au pus ochii. Sunt foarte sexy.
Pesti – cateodata elegante, cateodata delasatoare, nativele din pesti sunt intotdeauna in pas cu moda. Orice ar imbraca, femeile din aceasta zodie sunt foarte frumoase.

Niciun comentariu: